SZABÓ LAURA

EGYEDI ÉKSZEREK

jeweler2-quote

Engedd meg, hogy végig kalauzoljalak az egyedi aranyékszer készítésének folyamatán. Várom megkeresésed, hogy együtt alkothassuk meg a tökéletes ékszert számodra!

Szabó Laura
01

Kapcsolatfelvétel

Először is, vegyük fel a kapcsolatot egymással. Keress bátran telefonon, vagy kérj visszahívást e-mailben, hogy átbeszéljük elképzeléseidet és megismerjük az egyedi ékszeredhez kapcsolódó részleteket. A sikeres egyeztetést követően megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol a további részleteket pontosítjuk.

Személyes Konzultáció

A minőségi egyedi ékszer készítése szoros együttműködést igényel. A személyes találkozó alkalmával részletesen megvitatjuk az elképzeléseidet, áttekintjük az elérhető anyagokat, kiegészítőket és együtt megtervezzük az ékszer stílusát és formáját, illetve minden esetlegesen felmerülő kérdésedet az ékszereddel kapcsolatban megválaszolom. Ezen a ponton egy hozzávetőleges árat már tudok mondani az általad megálmodott ékszer várható költségére. 

02

03

Kivitelezés

Miután jóváhagytad a terveket, elkezdem az ékszer megalkotását. 26 szakmában töltött év után is, minden egyes készülő ékszert a lehető leggondosabban, precízen és mérhetetlen alázattal készítek, hogy a folyamat végén egy valódi remekművet nyújthassak át Számodra, hogy Te is örökké csodálattal tekinthess az általad megálmodott ékszerre.

Átadás

Az elkészült ékszer átadása előtt alaposan ellenőrzöm minden egyes apró részletét, hogy kifogástalan végterméket adhassak át Neked. Ezt követően kerül hozzád az a remekmű, amely egyedülállóan tükrözi személyiségedet és stílusodat.

04

jeweler2-quote

Az aranyművesség az Én életem, szenvedélyem és most Veled is megosztom ezt a varázslatot. Várom, hogy együtt alkossunk valami különlegeset.

HíRLEVÉL

Ha szeretnél elsőként értesülni új alkotásaimról, iratkozz fel hírlevelemre!


Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.