SZABÓ LAURA

ISMERJ MEG

TŐLED FÜGG, HOGY MIRE HASZNÁLOD A TUDÁSODAT.Az élet érzése egy élmény, egy tapasztalat. Az életünket egy minőség jellemzi, amiről árulkodik a gondolkodásunk, a beszédünk, a viselkedésünk, a ruhánk, a házunk, az, amit eszünk, a tanulmányaink, a viszonyunk mindenkihez és mindenhez, ami él. Minden él, amivel kapcsolatban érzünk. Érzéseket táplálunk és formáljuk ezáltal gondolatokká, vágyakká és jó esetben megtaláljuk az utat, amin haladva érezzük, élünk.


Tekintsd meg kollekciómat

Szabó Laura vagyok, textil- és aranyműves. Több mint két évtizede merülök el a drágakövek és valódi gyöngyök világában, tervezve és készítve egyedi aranyékszereket saját műhelyemben. Emellett, lelkesen festek hernyóselyem sálakat, valamint nemezelés technikájával alkotok női és férfi sálakat, felhasználva a legkiválóbb minőségű Ausztrál merinó gyapjút és hernyóselymet.

Az alkotásaim hátterében szigorúan válogatott alapanyagok és kifinomult kézművesség áll. Számomra az ékszerek és selyemtermékek nem pusztán díszek vagy ruhadarabok, hanem az önkifejezés egyik legbeszédesebb módja. Hiszem, hogy az, amit viselünk, nemcsak a testünket öltözteti, hanem az énünket és életfilozófiánkat is tükrözi.

Az ékszerek viselése és a selyem gyengédsége tartást, önbizalmat ad, egyúttal hűséget jelent a hagyományokhoz és az értékes anyagokhoz, amiket gondosan őrzünk, becsülünk. Egykor a művészet és a precizitás iránti szenvedélyem egy új dimenziót nyitott meg az életemben, és azóta elkötelezett híve vagyok a végtelen aprólékos munkának.

Műtermem a Pilis hegy lábánál található, ahol a selyemtermékeim és aranyékszereim a kifinomult és időtálló stílus jegyében készülnek. Elsődleges célom nem csak a termékeim eladása, hanem egy életérzés átadása, ami a könnyed elegancia élményéből fakad, ahogy érezzük a selyem puhaságát, az igazgyöngyök súlyát és a gyapjú melegét a bőrünkön. Engedd meg, hogy elkalauzoljalak ezen az egyedülálló utazáson, ahol a művészet és a természet harmóniája találkozik az ékszerek és selyem műalkotások által.

 

Szabó Laura